Huis verkopen

Te renoveren boerderijtje met schuur en garage op kavel van 2383 m2.

€ 55.000
Perceel 2383 m²

Enkele minuten ten zuiden van het fraaie dorpje “Saint-Christophe” (16420) treft u in een vriendelijk en landelijk gelegen gehucht deze te renoveren fermette aan. Het maakt deel uit van het departement “Charente,” maar de “Haute Vienne” is nabij met haar hoofdstad “Limoges” op slechts 40 kilometer afstand. Maar ook het dichterbij gelegen “Saint-Junien” is zeer de moeite waard en voorziet in vele behoeften.

De fermette zelf ligt met haar rug in de beschutting van het gehucht en heeft aan de voorzijde een fraai en vrij uitzicht. Het royale terrein, van 2383 m2, bevindt zich ook grotendeels aan de op het zuidwesten gelegen voorzijde. Het betreft een mooi, licht aflopend, perceel met een 100% biologische en zeer vruchtbare bodem (heeft de eigenaar mij verzekerd). Op de hoek staat een royale garage (22 m2 + overkapping van 8 m2) waar u natuurlijk ook een andere bestemming aan kunt geven.

De naast de fermette staande schuur (50 m2) biedt potentieel om een gîte te realiseren. De schuur bestaat uit twee ruimtes, het hoge gedeelte heeft een nokhoogte van 6,25 meter. De schuur beschikt over nieuwe dakpannen.

De fermette zelf staat op een oppervlakte van 81 m2 (exclusief aanbouw van 12 m2) en bestaat uit 4 ruimtes en een zolder. Het houtwerk binnen heeft erg te lijden van het kapotte dak. Er is aanvoer van electra en water.

Kortom een leuke locatie met mogelijkheid om een woning met gite(s) te realiseren.

maarten@serviceimmo.fr
0033-6-86 55 10 17

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 55.000
  • Type objectHuis
  • ReferentieSI1397

Locatie

Dit object ligt in Saint-Christophe (16420), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Service Immo


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod