Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 72.500
Oppervlakte 136 m²
Perceel 2107 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Dit huis met vier slaapkamers biedt gemakkelijke toegang tot voorzieningen in Confolens, St Claud en Roumazieres-Loubert.

De ingang van het huis is aan de achterkant en leidt je naar een open keuken die met wat liefde en aandacht het hart van het huis zou kunnen worden. De zitkamer aan de achterkant van het huis is rustig en heeft een houtkachel die bijdraagt aan het algemene karakter van de accommodatie. Aan de voorkant van het huis is een kamer die gebruikt kan worden als eetkamer of studeerkamer. De wasruimte heeft een douche en toilet.

Boven zijn er vier slaapkamers en een gedeelde badkamer.

Aan de achterkant van het huis biedt een overdekt terras sociale ruimte voor de warme avonden en er is voldoende ruimte om een ingegraven zwembad toe te voegen (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Met het extra voordeel van ruime schuren (die kunnen worden verbouwd met de nodige toestemming) heeft dit huis veel te bieden.

De prijs is hoog, dus kom het zelf maar bekijken.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 72.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI65263

Locatie

Dit object ligt in Saint-Laurent-de-Céris (16450), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod