Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 349.800
Oppervlakte 185 m²
Perceel 16725 m²

Dit charmante Charentaise huis ligt aan de rand van een mooi dorp en op loopafstand van de bar en bakker. Het heeft een mooi uitzicht op het zuiden en geen directe buren. Het populaire marktstadje Jarnac ligt op slechts een klein eindje rijden.

Op de begane grond biedt het huis een entree, een keuken en een enorme woonkamer op het zuiden met openslaande deuren naar de tuin. Op de begane grond is ook een zeer grote slaapkamer met badkamer en inloopkast.

Boven biedt de overloop toegang tot nog eens drie slaapkamers en een badkamer.

Aan weerszijden van het huis staan enkele nuttige bijgebouwen, waarvan er een ook dienst doet als garage/bijkeuken/ketelhuis.

Aan een kant van de tuin staat een kleiner stenen gebouw met open zijkanten, dat dienst doet als een heerlijke buitenruimte voor ontspanning en entertainment. Het heeft een ingebouwde BBQ en een toilet. De vlakke tuin bestaat voornamelijk uit gras met een aantal volwassen bomen en struiken.

Op een geweldige locatie ligt dit huis op loopafstand van het dorp, op fietsafstand van de plaatselijke stad Jarnac en op slechts een klein eindje rijden van de historische stad Cognac.

Prijs inclusief makelaarskosten : 381.600 €
Prijs exclusief makelaarskosten :360.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 349.800
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI71662

Locatie

Dit object ligt in Saint-Même-les-Carrières (16720), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod