Huis verkopen

16e eeuws huis van meer dan 400 m², bebost terrein van 4,4 hectare, zwembad, bijgebouwen.

€ 997.500
Oppervlakte 433 m²
Perceel 44305 m²
Aantal kamers 14 kamers

A24534FRM16 – Aan de rand van Angoulême, ommuurde woning uit de 16e eeuw. Hoofdwoning van 340 m², direct bewoonbaar, bestaande uit keuken, salon, eetkamer, 7 slaapkamers, 2 badkamers en 2 doucheruimtes. Zolder van 145 m² die nog verbouwd moet worden. De toren van de woning heeft een geïsoleerde kamer die gebruikt zou kunnen worden als studeerkamer of boudoir. Het bijgebouw heeft ongeveer 115 m² woonoppervlak en bestaat uit een keuken, woonkamer, 3 slaapkamers, een zolder die verbouwd kan worden en een grote garage. Het pand wordt omringd door een park met verschillende boomsoorten, waarvan sommige meer dan honderd jaar oud zijn. Een voormalige tilery met stenen zuilen, zwembad en tennisbaan. De bijgebouwen (wijnkelder, stal, werkplaatsen, schuur, overdekte binnenplaats, etc) beslaan bijna 500m².
Informatie over de risico’s waaraan dit object is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 997.500
 • Type objectHuis
 • Kamers14
 • Slaapkamers10
 • Badkamers5
 • ReferentieUF-A24534FRM16

Locatie

Dit object ligt in Saint-Michel (16470), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod