Advertentie publiceren

Huis in de Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 199.000
Oppervlakte 157 m²
Perceel 5880 m²

Op de grens van de departementen Dordogne en de Charente, op enkele minuten van een sfeervol dorp met voorzieningen en 10 kilometer van een dynamisch marktstadje, ligt deze verrassende ‘maison de campagne’ van 157 m² woonoppervlak op 5.880 m² met open uitzicht op aangrenzende weilanden vanaf de tuin. Rustige ligging aan de rand van de bewoonde wereld en goed bereikbaar. Op het terrein is een put en er loopt een riviertje langs het terrein

Indeling woonhuis met op de begane grond een entree/hal van 5 m² met tegelvloer en een gang met houten vloer, bergruimte, tweede entree van 1,7 x 5,6 meter direct aan het weggetje met trap naar boven, fraaie inbouwkast en tegelvloer, vertrek/kamer 7 m² met ingebouwde kast en tegelvloer, woonkamer van 5 x 7 meter met plavuizen en deels houten vloer en 2 openslaande tuindeuren, ingerichte eenvoudige keuken van 3,2 x 6,4 meter met open haard, eethoek en tegelvloer, slaapkamer van 11 m² met wastafel, bidet en houten vloer, slaapkamer van 3 x 4 meter met inbouwkast en houten vloer, derde slaapkamer van 16 m² met houten vloer en tuindeur, badkamer en separaat toilet. Waskamer/buanderie van 2,6 x 3,9 meter met linonolium op de vloer, bijkeuken van 3,7 x 4,2 m met betonvloer en de CV-ruimte/werkplaats 4,9 x 5,1 m met betonvloer.

Op de eerste verdieping een overloop van 10 m² met grote ingebouwde kasten, een vierde slaapkamer 3,5 x 4,4 meter met vloerbedekking en een nog af te werken ruimte van 3 x 4,5 meter plus een kleine kamer van 2 x 3,1 meter. Toilet. 2 evt. nog in te richten zolderruimtes van 4,5 x 6,7 meter.

Centrale verwarming (olie) met warmwaterproductie en Viessmann CV-ketel.

Aangrenzend aan de woning bevindt zich nog een kantoortje van 2.9 x 3 meter met houten vloer, tuindeur en en elektrische verwarming. Afzonderlijke kamer van 3 x 4 meter met plavuizen vloer en tuindeur en een ruime, lichte werkplaats/atelier van  6,7 x 10 meter met betonnen vloer. 

bijgebouw van 3,4 x 4,2 meter met berging

In de achtertuin staat een bijgebouw van 4,6 x 4,8 meter met betonvloer en een houten bijgebouw van 8,8 x 13,8 meter met  golfplaten op het dak. 

Een heerlijk, rustig plekje in een lieflijke streek en vlakbij voorzieningen

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 199.000
  • Type objectHuis
  • Referentie6596

Locatie

Dit object ligt in Saint-Séverin (16390), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod