Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 319.000
Oppervlakte 110 m²
Perceel 47256 m²

Dit charmante ruiterhuis heeft zoveel te bieden! Het ligt op slechts 12 km van de stad Confolens, is meer dan 4,5 hectare groot, heeft volledig ingerichte paardenstallen met 6 boxen, 4 schuren en een eigen meer!

Het huis met 3 slaapkamers is volledig gerenoveerd, met het potentieel om uit te breiden naar de zolderruimte (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Als je de hal binnenkomt, is er aan de rechterkant een woonkamer met dubbele openslaande deuren en een houtkachel. Aan de linkerkant is er een keuken/eetkamer, die leidt naar een wasruimte en een handige doucheruimte/toilet. Via de wasruimte heb je ook toegang tot de aangrenzende schuur en kelder. Boven zijn er drie mooie tweepersoonsslaapkamers, een grote overloop die momenteel als kantoorruimte wordt gebruikt en een badkamer, met daarboven een ruime zolder.

Buiten is er een zomerkeuken, patio, grote tuin en boomgaard, met de paddocks en velden die het pand omringen. Er is ook een waterput met een motorpomp, die alle buitenkranen en de spoeling voor het toilet beneden van water voorziet!

De stallen bevinden zich aan de achterkant van het huis en bestaan uit zes grote boxen, een zadelkamer en stro- en hooiopslag. Er zijn ook 4 schuren aan het huis vastgebouwd, die voldoende ruimte bieden voor al je materiaal!

Het landgoed beschikt over een royale 47.256 vierkante meter grond, compleet met een klein pittoresk meertje en stroompje.

Dit ruiterhuis heeft alles wat je nodig hebt, heeft geen directe werkzaamheden of renovatie nodig en kan volledig gemeubileerd worden verkocht (onder voorwaarden). Mis de kans niet om deze prachtige plek voor jezelf te maken – boek vandaag nog een bezichtiging!

Prijs inclusief makelaarskosten : 319 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 300 944 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 5.9%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 319.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI73562

Locatie

Dit object ligt in Saulgond (16420), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod