Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 530.000
Oppervlakte 308 m²
Perceel 5270 m²

Dit grote Charentaise huis aan de rand van een klein gehucht in de buurt van Cognac biedt royale woonruimte over twee verdiepingen en mogelijkheden voor verdere uitbreiding.

Op de begane grond geeft een elegante entreehal toegang tot een woonkamer en een eetkamer (beide met open haard). Op deze verdieping bevinden zich ook een kantoor, een grote bibliotheek met mezzanine, een keuken, een ontbijtruimte, een dienstingang en een opslagruimte met toilet.

Op de eerste verdieping zijn vier tweepersoonsslaapkamers, elk met mooi uitzicht, een doucheruimte en een badkamer.

Er is ook een grote zolderruimte met mogelijkheden voor verdere ontwikkeling (afhankelijk van relevante vergunningen).

Het huis staat op een perceel van 3466m2. Dit is voornamelijk grasveld met borders van struiken en bloemen. Aan de voorkant van het huis is een indrukwekkende overdekte entree (met overdekte parkeergelegenheid) en een aaneenschakeling van voormalige stallen. Daarachter ligt een omheinde tuin. Aan de achterkant van het huis is een tweede ingang en een grote schuur met open zijkanten – perfect voor buitenactiviteiten of overdekte opslag.

Net over het laantje ligt een boomgaard (1733m2) en er is een extra perceel (304m2) dat momenteel verhuurd wordt aan de plaatselijke wijngaard.

Dit zeer aantrekkelijke object ligt op een geweldige locatie op slechts 4 km van het stadje Segonzac (hoofdstad van de prestigieuze Grande Champagne wijngaarden) met zijn supermarkt, boulangerie, restaurants en medisch centrum. De historische stad Cognac ligt op slechts 11 km, met een ruimer aanbod aan winkels en winkels.

Prijs inclusief makelaarskosten : 530.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 500.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 530.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI64350

Locatie

Dit object ligt in Segonzac (16130), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod