Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 71.500
Oppervlakte 109 m²
Perceel 1437 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit prachtige stenen huis is gedeeltelijk gerenoveerd en moet worden afgewerkt.
Het heeft het potentieel om verbouwd te worden tot twee aparte accommodaties (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Het huis ligt in een klein dorp met een eigen bar/café en een postkantoor. Het ligt op slechts 5 minuten rijden van het dorp Villefagnan en op 12 minuten rijden van het marktstadje Ruffec, dat toegang biedt tot alle voorzieningen.

Op de begane grond bestaat het huis uit een woonkamer (de vloer moet nog worden afgewerkt), een keuken/eetkamer met toegang tot de schuur die een dubbele deur met glas heeft. Het idee was om een uitbreiding te maken met gebruik van de ruimte in de schuur.

Op de eerste verdieping is er een grote slaapkamer met eigen badkamer en dubbele beglazing.

Daarnaast is er een apart bijgebouw op twee niveaus, met dubbele beglazing op de eerste verdieping. Dit bijgebouw kan worden verbonden met het hoofdgebouw of worden gebruikt als aparte accommodatie.

Er is ook een garage en een bijgebouw bij het huis.

Er is een micropost septic tank geïnstalleerd, maar de riolering moet nog gedaan worden. De elektriciteit moet nog worden aangelegd.

Dit object heeft een groot potentieel en is een fantastische investeringsmogelijkheid voor iedereen die op zoek is naar een droomhuis.

Prijs inclusief makelaarskosten : 71 500 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 65 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 10%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 71.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI74099

Locatie

Dit object ligt in Theil-Rabier (16240), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod