Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 396.900
Oppervlakte 350 m²
Perceel 8481 m²

Dit grootse Maison de Maître ligt in een mooi dorp aan de rivier met bar/restaurant op slechts 10 minuten van de stad Mansle. Het wordt geleverd met de extra bonus van een volledig gerenoveerde gîte, een prachtig zwembad met bar, sauna en fitnessruimte, evenals een prachtig terrein van bijna 2 hectare.

Het hoofdhuis bestaat uit een entreehal die leidt naar een keuken/eetkamer, een zitkamer met open haard, een toilet en een toegang naar de wijnkelder. Op de eerste verdieping leidt een overloop naar een ouderslaapkamer met doucheruimte en inloopkast, een doucheruimte en nog een slaapkamer met tweepersoonsbed. De tweede verdieping heeft 4 slaapkamers, een doucheruimte en een toilet.

Aan de overkant van de binnenplaats heeft de gîte een grote woon/eetkamer van 60m² met stenen open haard, een keuken, wasruimte, berging en WC. Op de eerste verdieping leidt een overloop naar de master suite bestaande uit een slaapkamer, dressing en badkamer, nog twee slaapkamers en een doucheruimte met toilet.

Achter de gîte bevinden zich een reeks bijgebouwen waaronder een wijnkelder, werkplaats, verwarmingsruimte en opslagruimte.

Op de binnenplaats bevindt zich ook een schuur/garage.

Achter het hoofdhuis ligt het geweldige zwembad en de ontspanningsruimte bestaande uit het grote zwembad met zonnedouche, poolhouse, schuur, sauna, fitnessruimte, toilet en pomphuis.

Er zijn opritten voor auto’s aan de voor- en achterkant met een kronkelende oprit die leidt door de prachtige omheinde tuin met jeu de boulesbaan, parkeergelegenheid en een speelhuisje voor de kinderen.

Prijs inclusief makelaarskosten: 424.000
Prijs exclusief makelaarskosten: 400.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 396.900
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers9
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI66227

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Valence (16460), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod