Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 299.600
Oppervlakte 135 m²
Perceel 12657 m²

Gelegen in een landelijk gehucht en toch dicht bij alle voorzieningen, heeft dit geliefde huis meer dan een hectare grond, een zwembad van 9x4m, 4 ruime slaapkamers en veel bijgebouwen. Met prachtig uitzicht over het platteland, terwijl het op zijn eigen stukje paradijs ligt.

Helder en licht in zowel zomer als winter biedt dit familiehuis keuzes om te zonnen, een afgelegen zwembad, schaduwrijke plekken voor rust en stilte, een overdekte hangar voor spelletjes en entertainment – wat wil je nog meer?

De uitnodigende entreehal leidt naar de leefruimte beneden met een toilet onder de trap, 4 slaapkamers boven delen een doucheruimte, badkamer en toilet.

Een mooi huis dat klaar is om direct in te trekken – en met het potentieel om verder te ontwikkelen (met de juiste planning). Voorkom teleurstelling en bekijk het nu!

Prijs inclusief makelaarskosten : 299.600 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 280.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 7 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 299.600
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI74315

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Ventouse (16460), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod