Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 288.900
Oppervlakte 220 m²
Perceel 6943 m²

Prachtig gerenoveerd stenen huis met talrijke bijgebouwen in een idyllische, mooie en rustige omgeving, in een gehuchtje met slechts een paar huizen. Het ligt in een mooie grote omheinde tuin met veel struiken en bomen, en een ingegraven zwembad.

Op de begane grond is een grote woonkeuken met een aparte wasruimte/opslagruimte. Verder is er een gezellige zitkamer en een tweede grote woonkamer.
De hal heeft een indrukwekkende op maat gemaakte houten trap en mezzanine. en er is een kantoor beneden (kan een extra slaapkamer worden), en een doucheruimte en apart toilet beneden.

Boven op de tussenverdieping is nog een doucheruimte en een apart toilet en in de gang is een grote ouderslaapkamer en nog 2 slaapkamers. Het huis heeft centrale verwarming op olie.

Aan het huis vast zit een open schuur en gescheiden door een muur staat een ander groot bijgebouw – ideaal om een grote gite van te maken (afhankelijk van de juiste planning) met een eigen tuin en een broodoven. Aan de achterkant van het huis is nog een schuur.

Buiten het hek is een grote oprijlaan met een grote open garage en een werkplaats plus een aparte tuin. Dit alles op een totaal perceel van 6943m2.

Perfect als groot familiehuis met een aparte garage ideaal voor het stallen van auto’s.

Prijs inclusief makelaarskosten : €288 900
Prijs exclusief makelaarskosten: €270 000
Koperscommissie inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 288.900
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI68761

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Verdille (16140), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod