Huis verkopen

Huis met drie verdiepingen in het prachtige dorp Verteuil met balkon en betoverende Charente-rivier.

€ 113.400
Oppervlakte 119 m²
Aantal kamers 5 kamers

A15239 – Gelegen in het hart van het prachtige toeristische dorp Verteuil-sur-Charente, bekend om zijn iconische kasteel en ligging aan het water, biedt dit dorpshuis met twee slaapkamers een balkon met uitzicht op de rivier en veel karakter. De eerste verdieping omvat een super woonkamer met zichtbare stenen en open haard, evenals een keuken, eetkamer, doucheruimte en WC. Boven zijn twee slaapkamers en een badkamer. Op straatniveau is er een grote entree voor flexibel gebruik en een grote kelder/stookruimte op de begane grond. Het pand heeft riolering, dubbele beglazing, centrale verwarming met verschillende nieuwe radiatoren en de elektra is recent. Al met al een geweldige vondst in een van de meest gewilde dorpen in de regio met zijn wekelijkse markt, winkels, restaurants, bars en goede verbindingen over de weg. Meer voorzieningen in Ruffec (6km).

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 113.400
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A15239

Locatie

Dit object ligt in Verteuil-sur-Charente (16510), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod