Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 371.000
Oppervlakte 319 m²
Perceel 4211 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Gelegen op een eigen terrein, vlakbij het prachtige dorpje Verteuil, biedt dit fantastische pand en de twee gites een comfortabele leefomgeving. Dit is een ideaal object als je op zoek bent naar een gitebedrijf terwijl je geniet van het leven in de Charente.

Het hoofdhuis, dat door de huidige eigenaren is gerenoveerd, heeft een prachtige open woonkamer. Een warme en uitnodigende ruimte met een ingerichte keuken, zithoek, eethoek, houtkachel, pelletbrander en uitzicht op de tuin en daarbuiten. Knus en gezellig in de winter en licht en helder in de zomer. Naast de keuken is een grote bijkeuken met toilet.

Een houten trap leidt naar een tussenverdieping met drie slaapkamers (een met en-suite douche) en een familiebadkamer. Er is een zolderverdieping die toegankelijk is via het zolderluik.

Twee gites aan weerszijden van het hoofdhuis hebben allebei drie slaapkamers, een doucheruimte en een woongedeelte beneden. Elke gite heeft zijn eigen buitenterras, net als het hoofdhuis.

Plezier maken – in de tuinen kun je je prima vermaken. Een gemeenschappelijk zwembad, overdekt speelterras, een petanquebaan en nog veel meer om gasten te bieden.

Dichtbij de belangrijkste wegen en toch op het platteland – dit is een juweeltje. Kom kijken!

Prijs inclusief makelaarskosten : 424.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 400.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 371.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers9
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI71319

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Verteuil-sur-Charente (16510), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod