Huis verkopen

Object in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 280.000
Oppervlakte 233 m²
Perceel 2201 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Charmant plattelandshuisje en aangrenzende volledig verbouwde schuur.

De woning is gelegen in een klein gehucht, op loopafstand van een zwem- en vismeer, in de zomer is er ook een bar/restaurant waar pizza’s, drankjes en ijsjes geserveerd worden. Op slechts 2 km van Villefagnan waar je alle winkels, dokters, scholen, tearoom, bar/restaurant en een bouwmarkt vindt.

Het huis heeft een zeer uitnodigende grote woonkeuken met een pelletbrander, een kleine bijkeuken met een toilet en wastafel. Boven, in het oorspronkelijke deel van het pand, zijn 2 slaapkamers, een kantoor en een doucheruimte met een toilet.

De keuken komt uit in de mooie grote schuur die bestaat uit een open leefruimte met een mezzanine verwarmd door een pelletbrander, er is een aparte zitkamer met een houtkachel. De open trap brengt je naar 2 ruime slaapkamers, waarvan een met aangrenzende badkamer, plus er is een tweede aparte badkamer.

Het huis staat op een mooi perceel dat groot genoeg is voor een zwembad (afhankelijk van de benodigde vergunningen) en er loopt een beekje aan de achterkant van het huis. Er is een aparte schuur die ideaal is om te verbouwen (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Dit huis moet je gezien hebben!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 280.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI67754

Locatie

Dit object ligt in Villefagnan (16240), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod