Huis verkopen

Object met zwembad in Charente, Nouvelle-Aquitaine

€ 288.900
Oppervlakte 6 m²
Perceel 16314 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUXVILLAGES! Een ruim en charmant huis gelegen in een rustig gehucht op slechts een paar minuten van Villefagnan, een stad met winkels en restaurants. Bovendien ligt het op slechts 8 minuten van het marktstadje Ruffec, dat toegang biedt tot alle noodzakelijke voorzieningen.

Het huis heeft een lichte en gezellige volledig uitgeruste keuken/eetkamer met een dubbele schuifdeur en een pelletbrander, een woonkamer, een tweede woonkamer met een douche/toilet en een slaapkamer op de tussenverdieping die kan worden gebruikt als een aparte accommodatie of een gîte (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Er is een tweede trap in de woonkamer die leidt naar twee slaapkamers en een badkamer/toilet.

Het eigendom omvat ook een prachtige omheinde tuin met een zwembad van 10x5m, een garage, een berging en een apart perceel van 1,5 hectare bos.

Dit object is perfect voor wie op zoek is naar een lock-up-and-leave of een ruim familiehuis met de mogelijkheid van een apart gastenverblijf.

Prijs inclusief makelaarskosten : 288.900 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 270.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 7 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 288.900
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI74379

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Villefagnan (16240), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod