Huis verkopen

Gitecomplex met eigenaarswoning, vijf/zes gites en een groot zwembad

€ 399.620
Oppervlakte 455 m²
Perceel 2668 m²
Aantal kamers 29 kamers

A14509 – Dit is een gite-complex dat momenteel wordt gerund als een succesvol bedrijf en dat de accommodatie van de eigenaar in een oude boerderij plus vijf kleine huisjes omvat. Momenteel is de boerderij opgesplitst in twee aparte eenheden en er is de mogelijkheid om een van deze te verhuren om er een zesde gite van te maken of het gebouw te herconfigureren om er één groot huis van te maken.
Het pand ligt aan de rand van een klein dorp en op slechts vijf minuten van Villefagnan waar een bakker, apotheek, postkantoor, slager, mini-supermarkt, bar/restaurant en scholen zijn. De marktstad Ruffec ligt op slechts 9,5 km afstand en hier zijn een treinstation, grote supermarkten, tuincentra, bouwmarkten, bars, restaurant, ziekenhuis en scholen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 399.620
 • Type objectOnbekend
 • Kamers29
 • Slaapkamers15
 • Badkamers7
 • ReferentieUF-A14509

Locatie

Dit object ligt in Villiers-le-Roux (16240), in Charente (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod