Advertentie publiceren

Uitzonderlijke 3 bed schuur conversie en 2 bed gite, prachtige tuinen, met inbegrip van twee potentiële buildin

€ 378.000
Oppervlakte 235 m²
Perceel 13206 m²
Aantal kamers 10 kamers

A14100 – Een fantastisch pand dat in de afgelopen zes jaar liefdevol is verbouwd en gerenoveerd, bestaande uit een schuur met drie slaapkamers en een gite met twee slaapkamers die een goed huurinkomen geniet, met veel potentieel om te verhogen. Het is perfect mogelijk om in de huidige gite te wonen en de schuur te verhuren.
Pompadour staat bekend als de Stad van het Paard, het is het hoofdkwartier van de nationale stoeterij en er vinden het hele jaar door vele hippische activiteiten plaats. Voor de Olympische Spelen van 2024 is het erkend als voorbereidings- en trainingscentrum voor concurrerende ruiters en teams – de gite wordt al regelmatig verhuurd door ruiters, dus de vraag naar accommodatie zal ongetwijfeld nog groter zijn.
De gite werd gerenoveerd in 2016, en de schuur verbouwd in 2018. Elk pand heeft zijn eigen fosse, conform de huidige regelgeving. Het ardoise dak op de gite is nieuw.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 378.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers6
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A14100

Locatie

Dit object ligt in Arnac-Pompadour (19230), in Corrèze (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod