Advertentie publiceren

Elegant herenhuis met 8 slaapkamers, schuur en garage in het centrum van een middeleeuwse stad aan de rivier de Dordogne

€ 429.300
Oppervlakte 308 m²
Perceel 1931 m²
Aantal kamers 11 kamers

A13572 – Gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Beaulieu-sur-Dordogne, een bloeiend middeleeuws stadje aan de oever van de Dordogne. Deze klassieke maison de maitre heeft commerciële mogelijkheden voor Bed & Breakfast maar zou ook een prachtig familiehuis zijn. Het huis heeft grote ontvangstkamers met hoge plafonds, een prachtige wenteltrap en 6-8 slaapkamers, waarvan er twee op de begane grond liggen. Talrijke ramen overspoelen de kamers met zonlicht. De woning beschikt over een grote ommuurde privétuin, met voldoende ruimte om eventueel een zwembad of tennisbaan aan te leggen. Er is ook een aanzienlijke schuur op het terrein, die kan worden omgebouwd tot een tweede huis of gite, samen met een dubbele garage. Dit alles op slechts een paar minuten lopen van de dichtstbijzijnde bakker en de rivier. Veel beroemde toeristische attracties liggen ook op korte rijafstand. Vroege bezichtiging aanbevolen voor deze uitzonderlijke woning!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 429.300
 • Type objectOnbekend
 • Kamers11
 • Slaapkamers8
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A13572

Locatie

Dit object ligt in Beaulieu-sur-Dordogne (19120), in Corrèze (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod