Huis verkopen

Object in Corrèze, Nouvelle-Aquitaine

€ 320.000
Oppervlakte 150 m²
Perceel 1595 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES!

Een pittoresk huisje aan de rivier, op loopafstand van de restaurants en winkels van een middeleeuws marktstadje. De cottage heeft een prachtig uitzicht en is in de loop der jaren geëvolueerd tot een gezellige accommodatie met woon- en slaapkamers die allemaal uitkijken op de rivier. Aan de voorkant van het huisje is een heerlijk overdekt zitgedeelte waar je kunt genieten van het komen en gaan langs de rivier met uitzicht en wilde dieren.

Comfortabel als het is, kun je waarde toevoegen met wat cosmetische verbeteringen en er zijn verschillende gebieden van het pand waar de bestaande accommodatie kan worden uitgebreid of aangepast aan de behoeften van een groter gezin (afhankelijk van toestemming). De bestaande keuken kan worden uitgebreid naar de ruimte die nu als bijkeuken wordt gebruikt. Er is voldoende ruimte om een ensuite badkamer toe te voegen aan de grote zolderslaapkamer en een tweede aparte zolderruimte die kan worden verbouwd tot een extra slaapkamer of een groot kantoor, weg van de afleidingen van de rest van het huis.

Met de rivier aan de voorkant, privétoegang tot de rivier voor kano’s etc., een kleine tuin aan de zijkant en parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, is dit een zeer ongebruikelijke dorpswoning die veel mensen zal aanspreken. Het huis heeft geen overstromingsverleden en ligt enkele meters boven de rivier.

Beaulieu Sur Dordogne zelf is een zeer populair middeleeuws marktstadje met het hele jaar door restaurants, cafés en onafhankelijke winkels. Gebouwd op een bijzonder aantrekkelijk deel van de rivier, is Beaulieu populair bij bezoekers in de zomer wanneer het hele gebied tot leven komt. Op het kruispunt van drie departementen – de Correze, de Lot en de Dordogne, is de toegang tot reisroutes goed met de snelweg, trein en luchthavens allemaal op korte reisafstand.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 320.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70194

Locatie

Dit object ligt in Beaulieu-sur-Dordogne (19120), in Corrèze (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod