Huis verkopen

Object met zwembad in Corrèze, Nouvelle-Aquitaine

€ 559.000
Oppervlakte 280 m²
Perceel 9025 m²

Een volledig gerestaureerde stenen molen, die nu een groot en stijlvol familiehuis biedt of de mogelijkheid om het bestaande bedrijf voort te zetten.

De huidige eigenaar heeft het oorspronkelijke stenen pand met stijl gerestaureerd en er veel originele kenmerken in verwerkt. De comfortabele kamers, de perfect onderhouden tuin en het prachtige molenras vormen een oase van rust op slechts een paar kilometer van een van de mooiste en populairste delen van de Dordogne.

Het flexibele pand biedt momenteel uitnodigende en praktische accommodatie voor de eigenaar en 3 individuele verhuureenheden, waaronder een prachtige pigeonnier die ook een fantastisch kantoor of kunstenaarsatelier zou zijn. De accommodatie is erg in trek en veel gasten komen jaarlijks terug. Mocht de volgende eigenaar het bedrijf willen voortzetten, dan kan hij of zij letterlijk direct instappen en de teugels in handen nemen. Een andere mogelijkheid is dat de zeer flexibele indeling van de accommodatie betekent dat het pand zonder veel moeite of kosten weer kan worden gebruikt als een groot, comfortabel en praktisch familiehuis. Dit grote pand zou de ideale optie kunnen zijn voor een gezin dat op zoek is naar een stijlvol huis met “oma annex”, aparte accommodatie voor oudere tieners, accommodatie voor twee gezinnen of zelfs gewoon incidentele accommodatie voor familiebezoekers die graag wat autonomie behouden.

Van de 2 hectare gemakkelijk te onderhouden parkgrond, met de prachtige molenvijver en rivieroever, kun je comfortabel genieten vanaf een van de zitjes verspreid door de tuin of vanaf een van de overdekte terrassen. Maak van de gelegenheid gebruik om te genieten van een lekker glas lokale wijn en kijk naar de reigers of otters die genieten van de overvloed van de goed gevulde rivier de Menoire. Visrechten horen bij het huis.

Dit afgelegen paradijs ligt niet geïsoleerd; het ligt op de grens van de departementen Lot, Correze en Dordogne in het hart van de Dordognevallei. Enkele van Frankrijks meest geliefde attracties en steden liggen binnen handbereik, waardoor dit een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een gezinswoning of een bewezen zakelijke mogelijkheid. De snelweg en het dichtstbijzijnde vliegveld liggen op slechts 30 minuten afstand en er is een treinstation dat gemakkelijk te bereiken is.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 559.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers7
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI59800

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Beaulieu-sur-Dordogne (19120), in Corrèze (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod