Huis verkopen

Object met zwembad in Corrèze, Nouvelle-Aquitaine

€ 848.000
Oppervlakte 607 m²
Perceel 42628 m²

Welkom bij dit uitzonderlijke pand in Corrèze, een grote boerderij van 50 meter lang die gerenoveerd is in drie verschillende stijlvolle, eigentijdse delen met een aanzienlijk gite-potentieel (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Halverwege de historische stad Felletin en de populaire toeristische bestemming Meymac, maken een nabijgelegen meer, golfbaan en vliegveld dit gebied tot de perfecte plek om je terug te trekken.

Hoofdhuis:
Het eerste deel bestaat uit een indrukwekkend huis dat boven een kelder ligt en een perfecte mix biedt van luxe en functionaliteit. Steek de houten brug over naar de verhoogde begane grond en je vindt een dubbelhoge woonkamer, een ruime eethoek met een goed ingerichte keuken, een handig toilet en een ruime berging.

Grote ramen op het zuiden geven vrij uitzicht op het platteland, en een groot overdekt balkon biedt een tweede eetruimte met uitzicht op het zwembad.

Ga naar de bovenverdieping en ontdek 3 slaapkamers, een badkamer, wc en een luxe hammam en sauna.

Daarnaast is er een mezzanine met een kantoorruimte die de functionaliteit van dit prachtige huis vergroot. De kelder herbergt een goed uitgeruste verwarmingsruimte en een grote wasruimte/linnenkamer.

Tweede huis:
Het tweede gedeelte heeft 3 slaapkamers op de begane grond en een grote eigentijdse woon-/eet-/keukenruimte op de eerste verdieping.

Derde sectie – Drie onafhankelijke appartementen: elk met 1 slaapkamer, badkamer, een grote woon/eetkamer en een royale keuken.

Nog een af te werken appartement (afhankelijk van toestemming), 2 garages, een kleine gewelfde wijnkelder, een verwarmd zwembad en een klein bijgebouw compleet met een toilet, een technische ruimte bij het zwembad en een ruimte die gerenoveerd moet worden, maken dit prachtige object nog aantrekkelijker.

Het huis heeft zelfs een eigen observatorium! Dit alles op een omheind terrein van in totaal 42628 m².

Kortom, dit object in Corrèze biedt stijl, comfort en een groot potentieel en mag je niet missen!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 848.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers10
 • Badkamers6
 • ReferentieBVI72897

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Peyrelevade (19290), in Corrèze (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod