Advertentie publiceren

Modern huis met 4 slaapkamers in een rustige woonwijk dicht bij het platteland. 10ms stadscentrum met alle ame

€ 239.500
Oppervlakte 160 m²
Perceel 1140 m²
Aantal kamers 8 kamers

A13439 – Dit huis zal u aanspreken met zijn vele kwaliteiten en een ideale ligging in een oase van rust en natuur als u wilt genieten van de charme en de schatten van het Correzische platteland terwijl u dicht bij moderne en goed uitgeruste gezondheidscentra verblijft.
De stad Ussel is een onderprefectuur van de Haute Corrèze, rijk aan historisch erfgoed. Het heeft winkels, administratieve diensten, scholen, lycea, een bioscoop, een mediatheek en een cultureel centrum die bijdragen aan zijn aantrekkelijkheid. het heeft ook een lokaal ziekenhuis met spoeddiensten en een moderne medische beeldvormingsdienst.
Op gelijke afstand van Brive la Gaillarde en Clermont Ferrand, is de stad goed gelegen op de weg van Lyon naar Bordeaux en aan de rand van het Plateau des Mille vaches (Natura 2000 geclassificeerd gebied) en het Monedières massief (Natura 2000 klasse gebied).

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 239.500
 • Type objectHuis
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A13439

Locatie

Dit object ligt in Ussel (19200), in Corrèze (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod