Huis verkopen

2 prachtige huizen met schuren en 3,5 ha in de Creuse.

€ 395.000
Oppervlakte 250 m²
Aantal kamers 11 kamers

Te koop in de Creuse, regio Limousin in de buurt van Aubusson, prachtig geheel bestaande uit o.a. 2 authentieke huizen, schuren en ruim 3,5 hectare grond.

Het hoofdhuis bestaat op de begane grond uit de entree via de ruimte met een gecombineerd verwarmings/kooktoestel (Godin), hier achter de bijkeuken met vloerverwarming annex wasruimte(36m²) met een apart toilet en een douche en de achterdeur. Ook is hier de toegang tot een eerste schuur die als garage wordt gebruikt. Deze garage heeft een elektrisch bedienbare roldeur. Hier is een trap naar de ruimte voor de CV installatie (olie). Aan de andere kant van de entree de woonkamer(37m²) en een bibliotheek(22m²) met de trap naar de kelder. Hier is de pomp die bronwater oppompt dat door het huis gebruikt kan worden ( geen waterrekening). Uiteraard is het huis ook aangesloten op de waterleiding
Op de eerste etage is er o.a. een overloop(32m²), een garderobe kamer(21m²), een slaapkamer (24m²) en een badkamer (ligbad, douche sauna en WC) met vloerverwarming. Hierboven nog een zolderuimte en een logeerkamer.

Verwarming via CV via een olie gestookte ketel. Het kook-verwarmingstoestel in de keuken (Godin) kan ook de CV aansturen. Op verschillende plekken is er vloerverwarming.
De houten vloeren zijn van prachtig kastanjehout.

De fermette op no. 3 bestaat o.a. uit een woonkamer(26m²) met houtkachel, een keuken (12m²), slaapkamer,badkamer en een zolder.
Aansluitend een grote schuur met een vloeroppervlak van ongeveer 150m²
Op de ruim 3,5 hectare grond vindt u een meer, fruitbomen, bosperceel, kippenren en waterput. Rondom de 2 huizen is er een siertuin.
Het geheel is gedeeltelijk omsloten door gaas, heggen en een stenen muur.
Toegang tot het geheel via een elektrisch bediende dubbelle poort.
Het geheel ligt in een rustig gehucht op enkele kilometers van een dorpje met een huisarts, slager en een kapper.
Op 10 minuten afstand ligt Chenerailles met alle dagelijkse voorzieningen en op 20 minuten afstand Aubusson met vele winkels,bars en restaurants.
Op korte afstand liggen 2 meren waar, in de zomer, gezwommen kan worden en waar regelmatig muziekavonden worden gehouden.
Een instapklaar, goed geïsoleerd, zeer goed onderhouden geheel met vele mogelijkheden. Een heerlijk familiebezit met genoeg ruimte om vrienden te ontvangen. Ook geschikt voor liefhebbers van paarden of andere dieren en voor het verhuren van de fermette.
Absoluut een bezoek waard.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 395.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers11
  • Slaapkamers4
  • ReferentieJWK-13137

Locatie

Dit object ligt in Aubusson (23200), in Creuse (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

immoboulevard


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod