Huis verkopen

Gerenoveerd stenen huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers, te renoveren tweede huis, bijgebouwen, zwembad, land. Qui

€ 179.950
Oppervlakte 125 m²
Perceel 5252 m²
Aantal kamers 5 kamers

A22593MRS23 – Dit prachtige gerenoveerde object heeft een hoofdwoning met drie slaapkamers en twee badkamers die direct bewoonbaar is. Er is een tweede stenen huis om te renoveren, bijgebouwen, een zwembad en een hot tub, diverse gezellige terrassen, en een groot veld van ca 5000 m2.
Gelegen in een rustig gehucht op ca 5 km van een dorp met dagelijkse voorzieningen, en ca 16 km van Aubusson met alle voorzieningen, 75 km van Clermont-Ferrand (internationaal vliegveld), ca 100 km van Limoges (internationaal vliegveld) en 73 km van Mont Dore (skipistes, Puy de Dôme). In de Creuse, Limousin.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 179.950
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A22593MRS23

Locatie

Dit object ligt in Aubusson (23200), in Creuse (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod