Advertentie publiceren

Uitzonderlijk pand, renovatie van hoge kwaliteit. 5 dubbele slaapkamers en perfect gepresenteerd.

€ 397.500
Oppervlakte 300 m²
Aantal kamers 10 kamers

A16579 – Gelegen in een slaperig gehucht, maar met gemakkelijke toegang tot de dichtstbijzijnde dorpen voor dagelijkse aankopen, is het pand slechts 25 minuten rijden naar de twee grotere steden La Châtre en Guéret, waar u alle gebruikelijke voorzieningen vindt, waaronder hypermarkten, ziekenhuizen, bars, restaurants, winkelcentra en theaters. Dichterbij gelegen, kleinere plattelandsstadjes bieden lokale producten en boerenmarkten.
Er zijn wandel- en fietsroutes in dit gebied van Midden-Frankrijk, en op korte afstand een van de beste golfbanen in Frankrijk met hotelcomplex, spa en restaurant.
Het gebied is van uitzonderlijke schoonheid, met glooiende heuvels, bossen en rivieren, zoetwaterzwemmen, vissen en vrijetijdsactiviteiten. Het klimaat is helder met heerlijk warme zomers en is zelden te heet, noch te koud.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 397.500
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A16579

Locatie

Dit object ligt in Nouziers (23350), in Creuse (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod