Huis verkopen

Een mooie woning met een appartement om te verhuren in het pittoreske, middeleeuwse dorpje Crocq.

€ 107.500
Oppervlakte 144 m²
Perceel 440 m²
Aantal kamers 6 kamers

A18078JNK23 – Een geweldige kans om een prachtige woning te verwerven, die bestaat uit twee appartementen. De huidige eigenaren wonen in het appartement beneden en verhuren het appartement boven voor een inkomen. Het huis is opnieuw bekabeld, gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en overal hoogwaardig gedecoreerd. Beneden is een nieuwe keuken geïnstalleerd en een nieuwe ketel met pelletbranders.
Het huis is gelegen in het middeleeuwse dorp Crocq en ligt op loopafstand van het centrum waar zich een dorpswinkel, een boulangerie, een bar, een apotheek, een bank en een kapper bevinden.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 107.500
 • Type objectHuis
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A18078JNK23

Locatie

Dit object ligt in Crocq (23260), in Creuse (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod