Huis verkopen

Object in Creuse, Nouvelle-Aquitaine

€ 235.400
Oppervlakte 200 m²
Perceel 14583 m²

Dit is een grote traditionele boerderij met een enorme hoeveelheid land en een meer erachter. Ideaal om in de zomer te wonen. Het ligt in een rustig gehucht, ongeveer vijf minuten van het centrum van La Souterraine. Het is zeer goed gelegen voor toegang tot de N145, en op slechts 10 minuten rijden van de snelweg A20 naar Limoges met het internationale vliegveld en vluchten naar het Verenigd Koninkrijk.

Op kelderniveau is er een grote gewelfde kelder.
Op de begane grond is er een grote hal met originele tegelvloeren en je kunt meteen het karakter van het huis zien. Aan de linkerkant is een keuken en aan de rechterkant een heel groot kantoor. Er zijn twee ontvangstkamers, beide met een eigen open haard.

Vanuit de hal aan de achterkant van het huis heb je toegang tot de tuin en de kelder. Er is een apart toilet met wastafel. De originele eikenhouten trap brengt je naar de eerste verdieping waar je vanuit een grote hal alle kamers kunt betreden. Er zijn vier slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel, en een kleine kitchenette.

Op de tweede verdieping is een enorme zolderruimte die het hele oppervlak van het huis beslaat. Het is opgedeeld in twee kamers.

Er is verwarming op hout en centrale verwarming (radiatoren op olie). Er is een aangrenzende garage en schuur met stookruimte, en een klein huisje (mogelijk renovatieproject), plus een grote werkplaats.

Het land is aangrenzend en omvat een indrukwekkend meer van 900m2 (rivier gevoed), in totaal ongeveer 12583m2.

Dit zou een prachtig familiehuis zijn en er zijn inkomstenmogelijkheden op de langere termijn.

Prijs inclusief makelaarskosten :235.400
Prijs exclusief makelaarskosten: 220.000
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 235.400
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI71551

Locatie

Dit object ligt in La Souterraine (23300), in Creuse (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod