Advertentie publiceren

Te koop in de Creuse een woonhuis, met gîtes en mooie tuin.

€ 315.000
Oppervlakte 230 m²
Aantal kamers 11 kamers

Te koop in de Creuse, regio Limousin, in de buurt van Chenerailles een comfortabel woonhuis met 2 gîtes en een mooie tuin.

Het woonhuis is een, door vaklieden en met goede materialen, verbouwde schuur. Op de begane grond bevindt zich een eerste mogelijke gîte met een woonvertrek met keukenhoek (20m²) een slaapkamer en een badkamer met WC. Het woonhuis zelf heeft een woonkamer met open keuken (ongeveer 31m²) met een speksteenkachel. Verder 2 slaapkamers (12 et 13,5m²) waarvan 1 met een balkon/terras, een badkamer met WC en een groot atelier (40m²) met opslagruimte. Op de begane grond is nog een grote werkplaats annex opslagruimte aanwezig.
De 2e gîte of gastenhuis is vrijstaand en ook geheel door vaklieden gerenoveerd. Het bestaat uit op de begane grond een ruim woonvertrek met open keuken (24m²) een slaapkamer (15,5m²)en een badkamer met WC.
Op de etage bevinden zich 2 slaapkamers (16 en 23m²) waarvan 1 met een badkamer en WC. Voor het huis een heerlijk beschut terras.
De tuin is mooi aangelegd. Er is een gedeelte moestuin en er zijn genoeg plekken waar u ongestoord van de rust kan genieten
Bijgebouwtjes voor onder andere houtopslag. Regenwater opvang en een cave.
Het geheel is gelegen in een aangenaam gehucht op enkele kilometers van alle voorzieningen. Glasvezel internet verbinding beschikbaar. Meteen, comfortabel bewoonbaar met eventueel onmiddellijke inkomsten uit de verhuur van de gîtes.
Absoluut een prima kwaliteit-prijs verhouding. Uw bezoek meer dan waard!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 315.000
 • Type objectHuis
 • Kamers11
 • Slaapkamers6
 • ReferentieJWK-13118

Locatie

Dit object ligt in Peyrat-la-Nonière (23130), in Creuse (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

immoboulevard

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod