Huis verkopen

Object in Creuse, Nouvelle-Aquitaine

€ 79.200
Oppervlakte 241 m²
Perceel 1812 m²

Gelegen in een klein gehucht tussen de weelderige groene heuvels van het departement Creuse in Frankrijk ligt deze grote halfvrijstaande schuur die al gedeeltelijk gerenoveerd is. Er is een bouwvergunning om 241m² bewoonbare ruimte te creëren.

Het vakmanschap van het werk dat tot nu toe gedaan is, is onberispelijk waardoor het gemakkelijk is om verder te gaan waar het gebleven was en het zou na voltooiing verbluffend mooi kunnen zijn!

Er is een grote opslagruimte onder het maaiveld en de leefruimte is momenteel toegankelijk vanuit de achtertuin van de schuur. Er is een keuken en een woonkamer, 3 slaapkamers en 2 badkamers, alle kamers moeten nog worden afgewerkt.

De schuur is in 2015 voorzien van een fosse, de elektriciteit en het water zijn aangelegd en er is een functionerend toilet op het terrein.

Naast het bewoonbare gedeelte is er een aparte schuur aan de zijkant, die voldoende opslagruimte biedt. Er is ook een mooie tuin aan de achterkant met toegang tot landelijke paden en fietspaden.

Een geweldig project om af te maken, met veel van het harde werk al gedaan.

Een uur van het vliegveld van Limoges en slechts 4 km van de plaatselijke dorpswinkel. Als je op zoek bent naar een project dan is dit zeker iets voor jou!

Prijs inclusief makelaarskosten : 79 200 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 72 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 10%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 79.200
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI75104

Locatie

Dit object ligt in Vidaillat (23250), in Creuse (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod