Huis verkopen

Object in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 141.700
Oppervlakte 152 m²
Perceel 2074 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Gelegen in het zuiden van de Deux Sèvres in een rustig landelijk gehucht in de buurt van Les Alleuds op ongeveer 10 minuten van de stad Chef Boutonne op ongeveer 90 minuten van de kust. 30 minuten van Niort. Een paar dorpshuizen met het potentieel om een huis en gastenverblijf te creëren.
Het eerste huis heeft twee slaapkamers waarvan een op de begane grond. Het tweede huis moet nog gerenoveerd worden. Er is een wasruimte met douche en toilet op de begane grond en een grote zolder op de eerste verdieping om een grote slaapkamer van te maken. Op de begane grond is een woonkamer met inbouwkeuken.
Buiten: Er is een handige berging en een stenen schuur, gebruikt als werkplaats met zolder. Stookruimte met olie gestookte centrale verwarmingsketel. Tuinen aan de achterzijde en nog een stuk land in de buurt. Er is een septic tank.

Prijs inclusief makelaarskosten: €141 700
Prijs exclusief makelaarskosten: €130 000
Inbegrepen koperscommissie: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 141.700
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI69754

Locatie

Dit object ligt in Alloinay (79190), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod