Huis verkopen

Renovatie -Dorpshuis met drie slaapkamers, garage, zolders en tuin vol schatten - lopen naar b

€ 56.600
Oppervlakte 108 m²
Perceel 186 m²
Aantal kamers 5 kamers

A22644TLO79 – Een verrassend ruim huis dat gerenoveerd moet worden, met de bonus van een grote garage plus een veilige, beschutte binnenplaats op het zuiden aan de achterzijde. De binnenplaats is groot genoeg om buiten te eten en is een echte zonneval vol tuinbouwschatten, waaronder een volgroeide en productieve granaatappelstruik.
Op riolering, met grotendeels dubbele beglazing en een aantal mooie parketvloeren. Geweldig vakantiehuis of als permanente woning. Geschatte internetsnelheid in de omgeving 30-100Mb/s.
Goed gelegen om de toeristische (en lokale) favorieten Puy du Fou (35km), Doué-la-Fontaine BioParc (30km) en de Loire bij Saumur (46km) te bezoeken.
Dichtstbijzijnde grotere steden: Nueil les Aubiers (14km) Bressuire en Thouars (minder dan 25km), Cholet (40km) en het sprookjesachtige Saumur (46km).
Dichtstbijzijnde luchthavens: Nantes, Poitiers en Angers binnen 110km.
Voor meer details over de kamers etc, lees verder…
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 56.600
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A22644TLO79

Locatie

Dit object ligt in Argentonnay (79150), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod