Advertentie publiceren

Schattig huis met drie slaapkamers in rustig gehucht nabij marktplaats

€ 79.970
Oppervlakte 75 m²
Perceel 190 m²
Aantal kamers 7 kamers

A10396 – Dit is een charmant halfvrijstaand traditioneel huisje met drie slaapkamers en twee badkamers (een slaapkamer en doucheruimte beneden). Aan de voorzijde van het huis ligt een aangename binnentuin die zeer onderhoudsarm is. Daarnaast is er een bijgebouw dat in twee ruimtes is verdeeld. De ene wordt gebruikt als wasruimte/bijkeuken en de andere is in het verleden gebruikt als extra slaapkamer.
Het huis ligt op slechts 10 minuten rijden naar het centrum van Chef Boutonne. Het is een populaire stad met lagere en middelbare scholen, twee supermarkten, drie bars, boulangerie, bloemisten, postkantoor, banken, restaurant, kappers, openlucht zwembad, visvijver bij het Chateau Javarzay en een markt elke zaterdagochtend. Er zijn vaak evenementen in Chef Boutonne en het is goed gelegen ten opzichte van de luchthavens van Poitiers (75km), La Rochelle (96km), Limoges (125km) of Bordeaux (180km).
Informatie over de risico’s waaraan dit pand is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 79.970
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A10396

Locatie

Dit object ligt in Aubigné (79110), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod