Advertentie publiceren

Mooi gerenoveerd huis met 3 slaapkamers in rustig dorp op 15 minuten van Parthenay

€ 92.000
Oppervlakte 75 m²
Perceel 144 m²
Aantal kamers 5 kamers

A11986 – Dit charmante huis ligt aan de rand van het dorp en is ideaal voor een vakantiehuis of permanente bewoning met weinig onderhoud. De dichtstbijzijnde voorzieningen zijn op 5 minuten afstand met de auto in Gourgé, waar een kleine supermarkt en een populair bar-restaurant zijn. Voor al het andere zijn Parthenay en Airvault elk slechts 15 minuten rijden, terwijl de reis naar Poitiers met zijn internationale luchthaven, toeristische attracties en TGV-verbinding naar Parijs slechts 45 minuten duurt.
Het huis is goed onderhouden en eenvoudig ingericht. Een nieuwe septic tank werd geïnstalleerd door de huidige eigenaars en voldoet aan de vereiste normen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 92.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A11986

Locatie

Dit object ligt in Aubigny (79390), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod