Advertentie publiceren

Super 7 slaapkamers, 6 badkamers huis met grote lichte ontvangstruimten, geweldig uitzicht. Ideale grote woning+i

€ 314.000
Oppervlakte 459 m²
Perceel 2506 m²
Aantal kamers 12 kamers

117140DTH79 – Gelegen in het centrum van een pittoresk dorpje met een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels, is dit pand zowel aantrekkelijk als heeft het bewezen zakelijke potentieel. Dagelijkse voorzieningen en een supermarkt liggen op slechts een paar minuten afstand in Secondigny en de rit naar het middeleeuwse Parthenay met zijn brede selectie aan bars, restaurants en andere diensten duurt minder dan 25 minuten met de auto.
Het gebouw is zorgvuldig verdeeld tussen de openbare ruimtes, het gastenverblijf en de woning van de eigenaren, waardoor het huis kan worden aangepast voor verschillende doeleinden zonder dat er grote werkzaamheden nodig zijn.
Buiten is er een groot balkon met uitzicht op een grote tuin en de glooiende heuvels daarachter, evenals een privéterras voor de eigenaren.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 314.000
 • Type objectHuis
 • Kamers12
 • Slaapkamers7
 • Badkamers7
 • ReferentieUF-117140DTH79

Locatie

Dit object ligt in Beugnon-Thireuil (79130), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod