Advertentie publiceren

Gemoderniseerde boerderij met vier slaapkamers, zwembad en aparte studio met één slaapkamer. 2 hectare omheind terrein

€ 299.600
Oppervlakte 220 m²
Perceel 8636 m²
Aantal kamers 10 kamers

A16039 – Discreet verscholen achter elektrische hekken, is dit ruime en comfortabele huis ideaal voor een gezin en heeft het potentieel om extra inkomsten te genereren met zijn studio met één bed.
Het huis heeft een nieuw dak in 2021 en een nieuwe keuken in 2020. Het is ruim en comfortabel, met dubbele beglazing, centrale verwarming op olie en extra zonnepanelen om het water te verwarmen. Op riolering. Slaapkamer op de begane grond en doucheruimte ensuite.
De grote veranda en het overdekte terras zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van het terrein en het zwembad.
Gelegen in een groot dorp, op een steenworp afstand van een geweldige bakker en brasserie/bar, en op slechts 6 minuten van de drukke stad Bressuire met een breed scala aan winkels en diensten.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 299.600
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers6
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A16039

Locatie

Dit object ligt in Bressuire (79300), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod