Huis verkopen

Object in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 141.700
Oppervlakte 165 m²
Perceel 3860 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit dorpshuis is toe aan een opfrisbeurt, maar is direct bewoonbaar. Er is een veld en er zijn schuilhutten aan de tuin vastgemaakt voor gebruik met een optionele ezel en kippen als je het echte plattelandsleven wilt!

De begane grond biedt veel ruimte, terwijl er momenteel een slaapkamer met eigen badkamer is en een grote open slaapkamer op de eerste verdieping. Het pand heeft veel mogelijkheden voor uitbreiding in (afhankelijk van de benodigde vergunningen) de aangebouwde stenen schuur van 93m2 die al een dubbelhoog dak en een tussenverdieping heeft. Perfect voor verbouwing en er blijft nog een 2e schuur over voor garages, een aparte werkplaats met stroom en verlichting, een stalruimte met toegang tot het veld en een aangebouwd dierenverblijf.

De voorkant van het huis en de bijgebouwen kijken uit op een mooie omheinde binnenplaats gedomineerd door een prachtige treurwilg die veel schaduw biedt, maar ook veel zon om de stenen muren te verwarmen die aan 3 kanten staan met een muur en een poortingang aan de 4e kant.

Aan de achterkant is een terras en een boog die toegang geeft tot een omheinde tuin en een hekwerk dat het van het meer dan een halve hectare grote veld scheidt. Met de juiste toestemming zou het veld ontwikkeld kunnen worden voor een woning, aangezien het een aparte directe toegang vanaf de weg heeft.

Veel om over na te denken voor een zeer redelijke prijs!

Prijs inclusief makelaarskosten : €141 700
Prijs exclusief makelaarskosten: €130 000
Koperscommissie inbegrepen: 9%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 141.700
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI70436

Locatie

Dit object ligt in Chef-Boutonne (79110), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod