Huis verkopen

Object in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 246.500
Oppervlakte 232 m²
Perceel 5647 m²

Dit prachtige traditionele stenen huis met 5 slaapkamers ligt op een groot terrein aan de rand van een zeer populair dorp op slechts een paar kilometer van het historische marktstadje Chef Boutonne, met zijn bars, restaurants en beroemde kasteel.

Met dubbele beglazing, centraal verwarmd en goed onderhouden, kan dit flexibele pand een groot familiehuis zijn, of zoals de huidige eigenaar bijna klaar is met de herconfiguratie tot een hoofdhuis met 3 slaapkamers en een grote open woonkamer/eetkamer/keuken plus een maison d’amis met 2 slaapkamers met (afhankelijk van de nodige toestemmingen) het potentieel om inkomsten uit gîtes te genereren.

In de maison d’amis is de bovenverdieping nu klaar, maar de grote keuken en woonkamer moeten nog worden voorzien van vloerbedekking, decoratie en keukenblokjes. Als nieuwe eigenaar kun je ervoor kiezen de verbouwing af te maken of terug te keren naar de oorspronkelijke configuratie als één groot huis met 4 of 5 slaapkamers en ruime ontvangstruimten.

Een ingang vanaf de dorpsweg geeft toegang tot een voorplein met grind dat aan de voorkant en aan de zijkant van het huis loopt en toegang geeft tot de grote inpandige garage. Er zijn nog meer nuttige bijgebouwen aan de voorkant van het huis.

Het uitgestrekte terrein (5.600 m2) is een echte blikvanger, met prachtig uitzicht aan de achterzijde over een schilderachtige vallei en er is voldoende ruimte voor een zwembad (ook hier weer afhankelijk van de benodigde toestemming). Een groot terras, perfect om buiten te entertainen, loopt over de hele lengte van de achterkant van het pand en heeft een traditionele stenen houtoven.

Prijs inclusief makelaarskosten :246.500 €
Prijs exclusief makelaarskosten :230.374 €
Inbegrepen koperscommissie: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 246.500
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI63665

Locatie

Dit object ligt in Chef-Boutonne (79110), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod