Huis verkopen

Dubbele dorpswoning. 1 gerenoveerd met 1 slaapkamer, 1 badkamer. Nieuw dak & isolatie. Garage en

€ 51.600
Oppervlakte 135 m²
Perceel 180 m²
Aantal kamers 2 kamers

A19801RMC79 – Dit dubbele huis heeft het voordeel dat 1 gerenoveerd is met een nieuwe keuken, doucheruimte, en 1 slaapkamer.
In het gerenoveerde huis heeft de woonkamer balken, houten vloeren, een nieuwe keuken met nieuwe kasten, en een kleine houtkachel in de open haard. Er is een handige kast om gereedschap en schoonmaakartikelen in op te bergen.
Een mooie houten trap leidt naar een gloednieuwe badkamer met Velux-raam op zolderhoogte, WC, douche en wastafel. De grote slaapkamer heeft een mooi uitzicht op de straat.
Het tweede huis is groter en niet gerenoveerd. Het heeft balken, een grote stenen open haard en mooie ingebouwde houten kasten. De trap is verwijderd, het dak aan beide zijden volledig vernieuwd en geïsoleerd. Er zijn verschillende Velux® ramen.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 51.600
  • Type objectOnbekend
  • Kamers2
  • Slaapkamers1
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A19801RMC79

Locatie

Dit object ligt in Clavé (79420), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod