Huis verkopen

Object in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 259.000
Oppervlakte 330 m²
Perceel 18480 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Een lichte en ruime tweegezinsboerderij met onderling verbonden dubbele woonvertrekken van 156m2 en 174m3 (totaal 330m2 bewoonbaar), gelegen op de top van een heuvel op ongeveer 1,85 hectare (18.500 m2) land met bijgebouwen en een spectaculair uitzicht.

Huis A – begane grond: grote woonkamer met originele stenen open haard en nieuwe houtkachel. Tweede salon / tv-kamer. Open keuken met eethoek. Bijkeuken. Doucheruimte met WC. Eerste verdieping: badkamer met WC. 2 grote slaapkamers.

Huis B – grote salon met originele stenen open haard en nieuwe houtkachel. Tweede salon (nog af te werken) met originele stenen open haard en oud hoekbad/toilet. Grote beoogde open keuken-eetkamer met ruimte voor een bijkeuken en nieuwe doucheruimte (sanitair aanwezig). Eerste etage: badkamer met komvormige wastafel en klauwvoetbad en toilet. 2 grote slaapkamers.

Tuin op het zuidwesten met panoramisch uitzicht. Eigen waterput. Stenen schuur, garage, carport, grote hangar met restauratiewerkplaats. Houtopslag en kleinere bijgebouwen. Eigen oprijlaan. Grote binnenplaats.

Het huis heeft houten ramen met dubbele beglazing en centrale verwarming op olie.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 259.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI68673

Locatie

Dit object ligt in Clessé (79350), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod