Huis verkopen

Huis *Maison de Maitre*, 4 slaapkamers, 1 gite 1 slaapkamer alles volledig gerenoveerd met hoge kwaliteit

€ 203.000
Oppervlakte 180 m²
Perceel 3127 m²
Aantal kamers 8 kamers

65090EVI79 – Dit is een prachtig oud stenen huis op een ideale locatie, geheel gerenoveerd met aangebouwde gite, 3000m2 tuin, met uitzicht op en in het midden weg naar het populaire stadje Sauzé Vaussais en Melle, wat een mooi stadje is waar de “Mines d’argent” waren, en biedt de perfecte combinatie op een rustig dorp. De Gite is ongeveer 27m² groot en bestaat uit een keuken, slaapkamer, badkamer en een mooie salon met mooie open haard in *Emaux de Province*. Op de begane grond van het hoofdgebouw bevinden zich een keuken en een eetkamer met mooie open haard, allen ongeveer 24 m2, in het andere deel van de entree bevindt zich een grote salon met open haard, een apart toilet, een laudry, een kelder. Op de bovenverdieping bevinden zich vier tweepersoonsslaapkamers met een badkamer en toilet. Het gehele huis is gerenoveerd met materialen van hoge kwaliteit. Voor het hoofdhuis zijn er twee verschillende ingangen en nog een aparte ingang voor de gîte om volledig privé te zijn. Te zien !!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 203.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers8
 • Slaapkamers6
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-65090EVI79

Locatie

Dit object ligt in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod