Advertentie publiceren

Object in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 262.150
Oppervlakte 286 m²
Perceel 7519 m²
Aantal kamers 10 kamers

A10946 – Slechts 11 km van de stad Parthenay. Deze voormalige school met 4 slaapkamers heeft veel van zijn originele kenmerken behouden en is nu een comfortabel familiehuis met de toegevoegde bonus van een succesvol gite- en verhuurbedrijf. De stad Poitiers ligt op 52 km afstand met lucht- en hogesnelheidstreinverbindingen. La Rochelle en de stranden van de westkust liggen op minder dan 1 uur en 30 minuten rijden.
In het hoofdgebouw bevindt zich een ruim appartement met één slaapkamer, momenteel in gebruik voor vakantieverhuur, dat gemakkelijk weer in het hoofdgebouw kan worden opgenomen en kan dienen als zelfstandige woonruimte voor familieleden.
Vanuit het hoofdhuis, over een pad met grind, ligt de oude kantine. Dit mooie vrijstaande gebouw is zeer goed gerenoveerd en wordt momenteel verhuurd als gîte met uitzicht op de grote tuin vanaf het terras.
De huizen staan op iets meer dan 7500m² tuin met fruitbomen, een groot moestuinperceel en vele kleine bijgebouwen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 262.150
 • Type objectOnbekend
 • Kamers10
 • Slaapkamers6
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A10946

Locatie

Dit object ligt in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod