Huis verkopen

Object in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 109.945
Oppervlakte 66 m²
Perceel 84027 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Gelegen in het hart van de Deux-Sevres, heeft dit prachtige duplex appartement alles en is klaar om te bewonen voor een vakantie of een nieuwe permanente woning.

Het ligt op een terrein van meer dan 8 hectare bos en park, met een volgroeide boomgaard, 2 tennisbanen, een zwembad en op slechts korte loopafstand van een 18-holes golfbaan met restaurant en bar. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het historische kasteel.

De entree van het kasteel geeft toegang tot een elegante hal met originele architectonische elementen die op zijn beurt leidt naar de ruime gemeenschappelijke serre met uitzicht over en toegang tot het zwembad en de jeu de boules baan. In de serre staat een grote biljarttafel, een kleine bibliotheek, stoelen en tafels voor een gezellig samenzijn met het gezin of om gewoon naar de activiteit rond het zwembad te kijken.

Via de vloeiende stenen trap kom je bij het prachtige duplex appartement op de eerste verdieping, dat karakter, ruimte, privacy en een groot privéterras biedt.

Een volledig uitgeruste keuken en ruime woonkamer bieden toegang tot het privéterras op het zuiden. Het terras heeft ononderbroken uitzicht over de prachtige oprijlaan en de golfbaan en biedt voldoende ruimte voor ligbedden en buiten dineren met het gezin.

Boven leidt de hal naar een grote slaapkamer, badkamer en apart toilet. De grote tweepersoonsslaapkamer biedt uitzicht over de tuinen en tennisbanen. Een houtsnijwerk in het zichtbare metselwerk, het dubbelhoge dak en de zichtbare houten balken zijn enkele van de kenmerken. De badkamer heeft een groot bad, een romantische dubbele wastafel met spiegels en een aparte wc.

In de kelder heeft het appartement privétoegang tot een grot die ideaal is voor het opbergen van golfclubs en fietsen.

Het gebied heeft historische Romeinse plaatsen en een schilderachtig platteland met lokale dorpsmarkten op 10 km, grote internationale supermarkten in Parthenay en Poitiers, de luchthaven en de trein liggen op slechts 30 km. Plaatselijke winkel op loopafstand.

Eigendom onderworpen aan de wettelijke status van mede-eigendom, totaal aantal kavels in de mede-eigendom: 28, gemiddeld jaarlijks bedrag van de kosten 5.200 € (voorlopig aandeel van de verkoper), geen lopende juridische procedures.

Prijs inclusief makelaarskosten : 122.625 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 112.500 €
Inbegrepen koperscommissie: 9 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 109.945
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI68646

Locatie

Dit object ligt in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod