Huis verkopen

Object in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 189.000
Oppervlakte 141 m²
Perceel 4885 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Deze mooie, traditionele stenen boerderij, gelegen op bijna 5000 m2 beschut terrein in een gehucht op slechts 5 minuten rijden van de bruisende stad Melle, is uitgebreid gerenoveerd. Het is direct bewoonbaar en heeft een energiezuinige warmtepomp, centrale verwarming/airconditioning en dubbele beglazing. De benedenverdieping, die iets meer dan 140 m2 aan accommodatie biedt, bestaat uit een woon/eetkamer, een zitkamer en een grote eetkeuken met deuren naar een wasruimte en een berging. Er is ook een grote familiebadkamer en een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn twee grote slaapkamers, waarvan er een gemakkelijk een eigen badkamer kan krijgen (afhankelijk van de benodigde toestemming).

Het aanzienlijke terrein rondom het huis draagt in hoge mate bij aan de charme van het huis en bestaat onder andere uit gazon, weiland met wilde bloemen, fruitbomen en andere volwassen bomen en een moestuin. Bijgebouwen zijn onder andere een aangebouwde gelijkvloerse werkplaats met elektriciteit en licht en een aparte bar van 50 m² met open gevel. Het pand heeft ook een reservoir voor het opvangen van regenwater in de grond en een kas.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 189.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI72369

Locatie

Dit object ligt in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod