Huis verkopen

Object met zwembad in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 392.200
Oppervlakte 220 m²
Perceel 3154 m²

Gelegen in het hart van het platteland van Marais Poitevin op een privé, rustige en bucolische locatie, is deze prachtige halfvrijstaande woning met smaak gerenoveerd, waarbij rekening is gehouden met energiezuinigheid. De woning heeft een B-label en is daarmee een zeldzame vondst.

Niet ver van het mooie dorp Epannes met alle voorzieningen, de reis is een korte wandeling of fietstocht, de nationale weg naar La Rochelle is gemakkelijk bereikbaar en het stadscentrum van Niort met TGV-station ligt op 17 km afstand. Het huis biedt op de begane grond een grote woonkamer met keuken en zitkamer die beide uitkomen op de binnenplaats aan de voorkant, een slaapkamer die nu wordt gebruikt als muziekkamer, een doucheruimte en wc. Boven leidt een grote overloop naar 4 mooie, lichte slaapkamers, een doucheruimte en een wc. Aangrenzend aan het huis en toegankelijk via de bijkeuken is een bijgebouw met een zolder die de mogelijkheid biedt tot uitbreiding, afhankelijk van de bouwvergunning. In de omheinde tuin met uitzicht over het omringende landschap en de beek ligt een schuur met een overdekte binnenplaats, plus een garage en een zwembad met recente liner.

Met vele mogelijkheden, chambres d’hôtes, familiehuis, toeristenmeubilair… dit fantastische object zal veel mensen aanspreken! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging.

Prijs inclusief makelaarskosten : 402.800 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 380.000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 392.200
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI74618

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Épannes (79270), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod