Huis verkopen

Mooi gepresenteerd 2 slaapkamer appartement met garage in een populair dorp locatie

€ 97.500
Oppervlakte 100 m²
Perceel 128 m²
Aantal kamers 3 kamers

A08214 – Gelegen op slechts een paar minuten lopen van het centrum van L’Absie, dit ruime appartement zou de perfecte ‘lock up and leave’ vakantie woning of permanente bewoning zijn. Ingericht volgens een hoge standaard met een open en uitnodigende lay-out, is het klaar om te gaan – er is niets anders te doen dan in te trekken.
Momenteel bevindt alle woonruimte zich op de eerste verdieping, maar de zolderruimte daarboven, met plankenvloer en hoge balken, heeft veel potentieel voor verbouwing.
Dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt, bars, restaurants, een apotheek en een bakker zijn allemaal op loopafstand. Voor een breder scala aan diensten, ligt La Châtaigneraie op slechts vijftien minuten rijden over de grens in de Vendée. Details van de accommodatie als volgt:

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 97.500
 • Type objectHuis
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A08214

Locatie

Dit object ligt in L'Absie (79240), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod