Huis verkopen

Object met zwembad in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 214.000
Oppervlakte 140 m²
Perceel 28022 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Karakteristiek huis gelegen in een klein gehucht met zwembad, paddocks en een zandbak. Het biedt ongeveer 120 m² woonruimte verdeeld over 2 niveaus, gelegen in 28000m². Op de begane grond: een woonkamer met houten balken en vloer en deur naar de voortuin, open boog leidt naar een ingerichte keuken. Een entree (nog af te werken) met deuren naar de voor- en achtertuin leidt naar de keuken. De hal leidt naar twee slaapkamers, een badkamer en een toilet. Boven is een grote overloop en twee slaapkamers met houten vloeren en een gewelfd plafond met balken.

Aan het huis vast is een klein huisje voor renovatie (afhankelijk van de benodigde vergunningen) met een grote kamer met open haard en twee andere kamers, ideaal om de leefruimte te vergroten of een onafhankelijk bijgebouw te creëren.

Buiten is nog een stenen gebouw dat al gerenoveerd is, met dak, betonnen vloer met sanitair en ramen, het is een leeg canvas dat een mooie studio met mezzanine zal worden.

De poortingang leidt naar ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en een mooie voortuin en overdekt terras. Aan de achterzijde is een omheinde privétuin met overdekt terras en zwembad. De rest van het terrein wordt momenteel gebruikt voor ruiterfaciliteiten. Er zijn twee grote paddocks die uitkomen op een rivier en een klein bosje en de zandtrainingsbak. Een grote schuur biedt open stalling, zadelkamer en opslag. Er is een grote landbouwschuur die ideaal is voor extra stalling/opslag/garage etc. met toegang tot de paddocks. Een ander veld ligt tegenover deze schuur aan de overkant van een klein laantje.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 214.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI72135

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Largeasse (79240), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod