Huis verkopen

Object in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 199.800
Oppervlakte 125 m²
Perceel 3265 m²

Deze prachtige verbouwde schuur met aparte eenpersoonskamer ‘cottage’ is in 2009 volledig gerenoveerd door plaatselijke ambachtslieden met gebruik van traditionele materialen van de hoogste kwaliteit.
Het pand ligt aan de rand van een mooi dorp aan het eind van een klein laantje en vormt de achterste helft van een grote schuur. Een dubbele privépoort vanaf het laantje geeft toegang tot een kleine binnenplaats met grind en daarachter tot een beschutte tuin met een prachtige oude spreidende eik en uitzicht over het mooie Deux-Sèvres platteland. Daarnaast zijn er nog 3 percelen bos (niet aaneengesloten) binnen de gemeente die, samen met de tuin, in totaal iets meer dan 3200m2 beslaan en voldoende brandstof leveren voor de 3 houtkachels van het huis!

In het kort bestaat de hoofdaccommodatie uit: een 52 m2 hoge zit/eetkamer/keuken met een prachtige houtkachel en een bewerkte trap naar een (18,6 m2 grote) galerijslaapkamer, nog een grote slaapkamer met houtkachel en een douche/bijkeuken met toilet en wastafel. Aan de overkant van de kleine binnenplaats is een aparte traditionele gerestaureerde eenpersoonskamer ‘cottage’ met houtdraaier en een kleine zolder erboven. Deze mooie kamer met elektriciteit en water wordt door de huidige eigenaren gebruikt als extra woonkamer en af en toe als slaapkamer. Aangrenzend aan het huisje staat een houten schuurtje voor de opslag van tuingereedschap en gereedschap.

Dit huis is klaar om direct in te trekken en moet echt gezien worden om zowel de prachtige omgeving als de kwaliteit van de materialen en het vakmanschap volledig te kunnen waarderen.

Prijs inclusief makelaarskosten :199.800 €
Prijs exclusief makelaarskosten :185.000 €
Inbegrepen koperscommissie:8%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 199.800
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers1
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI61742

Locatie

Dit object ligt in Lorigné (79190), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod