Advertentie publiceren

Heerlijk huis met drie/vier slaapkamers en grote tuin in landelijk gehucht op korte afstand van Chef B

€ 224.950
Oppervlakte 150 m²
Perceel 2842 m²
Aantal kamers 10 kamers

A11275 – Dit is een heerlijk huis dat de afgelopen jaren uitgebreid is gerenoveerd en gemoderniseerd. Het heeft een grote tuin, drie of vier slaapkamers, twee badkamers, grotendeels dubbele beglazing en centrale verwarming op olie.
De dichtstbijzijnde stad is Chef Boutonne met een zaterdagmarkt, twee supermarkten, twee restaurants, drie bars, drie boulangeries en andere nuttige winkels.
Er is altijd veel te doen in de omgeving met dorpjes om te verkennen, kastelen om te bezoeken en kajakken op de prachtige rivier de Charente. De Marais Poitevin ligt op minder dan een uur afstand, waar gasten prachtige waterwegen kunnen verkennen per fiets of boot, en aan de Atlantische kust, op slechts anderhalf uur afstand, vindt u de prachtige îles de Ré, Oléron en Aix en de verfijnde stad La Rochelle.
Het gebied is goed bereikbaar met drie luchthavens: Poitiers, Limoges en La Rochelle. Er zijn ook TGV-stations in Ruffec, Poitiers en Angouleme.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 224.950
 • Type objectHuis
 • Kamers10
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A11275

Locatie

Dit object ligt in Loubillé (79110), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod