Huis verkopen

Object met zwembad in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 235.000
Oppervlakte 272 m²
Perceel 688 m²

Dit mooie dorpshuis ligt in een gemakkelijk te onderhouden binnentuin met zwembad en is klaar om in te trekken en er meteen van te genieten. Het heeft een grote, aangebouwde maison d’amis en ligt op loopafstand van de boulangerie (helaas een zeldzaamheid tegenwoordig!).

Het huis is met zorg gerenoveerd en heeft dubbele beglazing, riolering en glasvezelinternet, terwijl de vele originele karakteristieke kenmerken zoals stenen muren, open haarden en balken bewaard zijn gebleven.

Het hoofdhuis heeft een volledig ingerichte keuken in boerderijstijl van 30 m2 en een woonkamer van vergelijkbare grootte. Beide kamers hebben hun grote stenen open haarden en zijn voorzien van houtkachels. Op de begane grond bevinden zich ook een entreehal, een bijkeuken met wc en een kamer van 24 m2 die momenteel wordt gebruikt als hobbyruimte en die kan worden gebruikt als extra slaapkamer.

Boven zijn drie lichte en ruime slaapkamers met wanden in zichtbare stenen en een doucheruimte met wastafel en wc.

Het fantastische op zichzelf staande maison d’amis met 3 slaapkamers biedt vrijwel dezelfde accommodatie als het hoofdhuis, en met zijn eigen ingang en privétuin biedt het de mogelijkheid om een aanzienlijk inkomen te genereren als gite of verhuur op langere termijn.

Een werkplaats/garage met houtopslag aan de achterzijde scheidt het huis van de maison d’amis en het bovengrondse zwembad ligt in een groot, verhoogd terras met veiligheidshek. Rondom het zwembad is voldoende ruimte om buiten te eten en er staan ligstoelen.

Er zijn verschillende handige kleine bijgebouwen, waaronder: een zwembadkamer, een tuinberging, een overdekte poolbar en een houten tuinhuisje.

Dit object heeft zoveel te bieden dat het echt bovenaan je bezichtigingslijstje moet staan!

Prijs inclusief makelaarskosten :235.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten :219.627 €
Inbegrepen koperscommissie: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 235.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers7
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI61474

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Loubillé (79110), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod