Huis verkopen

Object met zwembad in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 41.000
Oppervlakte 78 m²
Perceel 51 m²

Les maisons du lac biedt een residentie met 3 mogelijkheden. Het is een twee-onder-een-kapwoning met een appartement met één slaapkamer en twee studio’s die als geheel of apart kunnen worden gebruikt. Met toegang tot een zwembad, een kinderpark, minigolf en andere faciliteiten op het terrein is het een perfecte woning die je achter slot en grendel kunt achterlaten en die ook de mogelijkheid biedt om huurinkomsten te genereren.

Gelegen op Pescalis, dat werd opgericht in 2001, ligt in het hart van de Poitou-Charenteis met meer dan 100 hectare gespecialiseerde vijvers, een grote diversiteit aan omgevingen en flora en fauna. Het biedt uitzonderlijke wandelingen voor degenen die willen genieten van de natuur en een ideale plek voor zoetwatervissers, zowel ervaren als beginnende.

De woning biedt een ideale locatie om de regio’s Deux-Sèvres en Poitou-Charentes te ontdekken, evenals de Vendée met Puy du Fou en zijn kilometerslange zandstranden, de regio Saumur en het Cadre Noir.

Prijs inclusief makelaarskosten : 41.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten :35.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 6.000 €

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 41.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI66540

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Moncoutant-sur-Sèvre (79320), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod